Meesters & Juffen

cadeautjes

Origineel cadeau voor de meester of juf nodig?

Dit is echt een van mijn favoriete winkels om cadeautjes te bestellen. Niet alleen voor meesters en juffen maar ook kraamcadeautjes, kerstpakketten / kerstcadeaus en verjaardagscadeautjes.

Heyhej heeft uitsluitend duurzame Europese Merken in hun assortiment die rekening houden met onze planeet. Zij gaan voor minder CO2 uitstoot, producten die langer mee gaan en tijdens het productieproces het milieu zo min mogelijk belasten.

De thee die je hiernaast ziet bijvoorbeeld is niet zomaar een thee. De verpakking heeft een dubbele functie. In de deksel zit een stokje met zaadjes. Zodra de thee op is kun je het potje vullen met zand. Stokje er in en er zullen biologische kruiden groeien. Zo verandert de thee verpakking in een kweekpotje. Hoe leuk is dat!

Je kan er ook voor kiezen om het cadeautje rechtstreeks naar de ontvanger te laten sturen. Heyhej doet er altijd een handgeschreven kaart bij.

Rhoeco thee - FOREST
Discovery Tea Box
Mini droogbloemen boeket
Blossombs - 3 bloembommetjes
Origineel juf of meester cadeau
Origineel juf of meester cadeau
Origineel juf of meester cadeau
Origineel juf of meester cadeau

Chocolade ♥

Wil je iets anders dan een standaard doosje Merci of Tony Chocolony’s chocoladereep (alhoewel dat heerlijk is ;-)) neem dan eens een kijkje bij deze shop.

Hiernaast zie je al wat voorbeelden van wat je daar kan kopen. Hoe leuk is het om dit aan de juf of meester te geven! Het is origineel en lekker! Al het chocolade wordt handgemaakt en is daardoor uniek.

En ben je een beetje laat met het cadeau, dat is ook geen enkel probleem want wanneer je voor 17.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog verstuurd.

Nog meer originele meester en juffen cadeau's!

Resultaat 1–50 van de 307 resultaten wordt getoond