Veelgestelde

vragen

Hoe lang duurt het voordat ik de traktaties in huis heb?
Zodra wij de betaling ontvangen hebben wordt de bestelling in behandeling genomen. Bij bestelling geef je aan wanneer de jarige gaat trakteren. De traktaties worden een week voor de traktatiedatum naar je verzonden. Heb je de traktaties binnen een week nodig? Informeer dan even naar de mogelijkheden.

Indien een artikel even niet voorradig is, dan proberen wij de bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Wij zullen echter in dat geval contact met je opnemen over de verwachte levertijd.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De traktaties en overige feestartikelen worden standaard verzonden via Post NL of DHL pakketservice. De kosten bedragen €7,25 voor bestellingen tot 10 kg, bij verzending binnen Nederland. Past het pakket door de brievenbus dan bedragen de kosten €4,25. Betaal je bij afrekenen voor een pakket van €7,25 maar past het toch door de brievenbus, dan storten we het verschil retour. Je ontvangt altijd een track&trace code zodat je het pakketje kunt volgen.

Kan ik de bestelling ook afhalen?
Je kan de traktaties en overige feestartikelen ook bij ons in Assendelft op komen halen. Bij bestelling kies je dan bij betaalwijze voor de optie betalen bij afhalen. Wij nemen dat contact met je op om een datum en tijdstip af te spreken. Alle traktaties en feestartikelen kan je alleen op afspraak bij ons afhalen!

Kan ik de bestelling retourneren?
Indien de traktaties of feestartikelen niet naar wens of beschadigd zijn dan kan je de spullen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Neem in dat geval altijd contact met ons op. Wij zullen je dan in overleg een ander artikel/ traktatie toesturen of je geld terugstorten (zie ook algemene voorwaarden). Dit geldt niet voor gepersonaliseerde traktaties.

Hoe kan ik bestellen?
Een traktatie of feestartikel kan je gelijk via de webshop bestellen en betalen (of betalen bij afhalen). Wil je verkleedkleding of een van onze overige artikelen huren, kan je ons via de link bij het betreffende artikel een mail sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan op drie manieren.
1) Contant bij afhalen.
2) Direct per Ideal. Je logt via deze website in bij je eigen bank om de betaling te verrichten. De Verkleedmiep ontvangt direct een bevestiging dat je betaalt hebt en zal de bestelling in behandeling nemen.
3) Vooraf overmaken. Indien je liever niet met Ideal wilt betalen dan kies je voor de optie vooraf overmaken. Je krijgt dan op je bevestigingsmail het totaal bedrag en ons rekeningnummer toegezonden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen we de bestelling in behandeling nemen.