Verzenden

& Retourneren

Spoed levering:
Vaak kunnen wij de traktaties binnen enkele dagen leveren. Vergeet niet om bij een spoedbestelling de traktatiedatum door te geven in het vrije opmerkingenveld (na het invullen van je adresgegevens). Wil je er zeker van zijn dat je traktaties op tijd geleverd kunnen worden, neem dan even contact met ons op via deverkleedmiep@gmail.com.

Geen spoed:
Bestel je de traktaties ruim op tijd, dan worden de traktaties een week voor de traktatiedatum naar je verzonden. De traktatiedatum kan je bij bestelling doorgeven in het vrije opmerkingenveld.

Verzendkosten:
De traktaties worden naar het door jouw opgegeven adres gestuurd via Post NL of DHL pakket service. De verzendkosten bedragen €7,25. Past het pakket door de brievenbus is het €4,25. Wanneer je bij afrekenen betaalt voor een pakket van €7,25 maar uiteindelijk past het toch door de brievenbus, dan storten we het verschil retour.

Traktaties bij ons afhalen:
Woon je in de buurt van Assendelft en wil je de traktaties liever bij ons ophalen? Bij bestelling kies je dan voor de optie afhalen. Na jouw bestelling zal ik contact met je opnemen om een tijdstip af te spreken.

Kan ik de bestelling retourneren?
Indien de traktaties niet naar wens of beschadigd zijn dan kan je de traktaties binnen 7 dagen aan ons retourneren. Neem in dat geval altijd contact met ons op. Wij zullen je dan in overleg een andere traktatie toesturen of je geld terugstorten (zie ook algemene voorwaarden). Dit geldt niet voor gepersonaliseerde traktaties.